ЗА НАС

accounting-and-auditingСчетоводство на фирми, бюджетно счетоводство, данъчни консултации – комплексни счетоводни услуги с качество доказано през годините!

Счетоводна кантора “Джи Ви Ел Консулт” ЕООД е създадена през 2009 г. Управителят на фирмата – г-жа Иванка Симеонова – Купринджийска е счетоводител с дългогодишен опит в областта на корпоративното и бюджетно счетоводство, данъчното и осигурително законодателство на Република България, финансови консултации, ТРЗ и личен състав. Притежава магистърска степен по “Счетоводство и контрол” от СА “Д. А. Ценов”, гр. Свищов.

През годините кантората се утвърди като желан и доверен партньор на редица фирми, предприятия, училища и земеделски производители в региона на североизточна България и в цялата страна.

Какво предлагаме ние?

  • Безкомпромисен професионализъм;
  • Индивидуален подход към всеки клиент;
  • Компетентност, коректност и конфиденциалност;
  • Обосновани и разумни цени за качество доказано през годините;
  • Подаване по електронен път, посредством цифров сертификат /електронен подпис/ на всички необходими справки, декларации и формуляри към НАП, НОИ, НСИ и др.

Качеството на нашите услуги е гарантирано, тъй като дейността ни е съобразена с най-новите изисквания и промени в нормативната база на съответната стопанска област която обслужваме, данъчното и осигурително законодателство на РБ, както и Международните счетоводни стандарти /МСС/. Предлагаме ясни и коректни условия за абонаментно обслужване, при които вашите интереси са напълно защитени.

Офисът на кантората се намира в гр. Силистра, ул. “Добруджа” № 24, ет. 1, офис 1.

За контакт с нас: e-mail: GVLConsult@mbox.contact.bg, GSM: +359878256236 или чрез контактната форма

Pin It on Pinterest

Share This